Ghidul mărimilor

Vă prezentăm câteva tabele utile cu dimensiuni, pentru a vă ajuta să alegeţi mărimea potrivită pentru costumul dvs. de baie.

Cum să măsuraţi:
Măsuraţi-vă talia şi şoldurile şi comparaţi dimensiunile cu tabelul de dimensiuni de mai jos. Dacă mărimea dvs. se situează între două mărimi, vă sugerăm să o alegeţi pe cea mai mare. Mărimile XS-XL corespund dimensiunilor numerice din acest tabel. Pentru a obţine măsurile cele mai precise, cereţi ajutorul unei alte persoane pentru a vă măsura. Asiguraţi-vă că ţineţi panglica de măsurat dreaptă şi lejeră (nu rigidă, în jurul corpului dvs.).

Talie : Măsuraţi în jurul părţii celei mai suple a taliei dvs. naturale.
Şolduri: Măsuraţi în jurul părţii celei mai pline a şoldurilor dvs., în locul unde coapsa începe să se îngusteze. Această măsurătoare vă va ajuta să vă determinaţi mărimea pentru bikini, fuste, pantaloni şi rochii mulate.
Bust: Măsuraţi deasupra părţii celei mai pline a bustului dvs., aşezând panglica de măsurat paralel cu podeaua. Această măsurătoare vă va ajuta să vă determinaţi mărimea pentru sutienul costumului de baie sau pentru alte articole vestimentare.

Sfaturi privind mărimile (bikinii brazilieni au mărimi mici)

Vă atragem atenţia că bikinii brazilieni au mărimi mici. De asemenea, nu ezitaţi să alegeţi o mărime superioară celei pe care o cumpăraţi de obicei.
Dacă ştiţi că doriţi să purtaţi bikinii după moda braziliană autentică (la fel ca în fotografii sau ca în Brazilia), adică introducând costumul de baie până la mijlocul feselor, mărimea dvs. obişnuită va fi foarte potrivită. Dacă, dimpotrivă, doriţi să acopere mai mult, vă sugerăm să alegeţi una sau două mărimi superioare, în funcţie de nivelul de acoperire urmărit.

Pentru cele mai multe schimburi pe care le efectuăm, motivul este înlocuirea mărimii cu una superioară. De aceea, ni s-a părut important să facem aceste precizări, pentru a evita retururile inutile.

Mărimea modelelor:
Modelele poartă mărimea S.