Despre Costume-de-baie.com

Costume-de-baie.com este o societate franceză de vânzare de costume de baie pe internet.

Propunem costume de baie pentru femei, bărbaţi şi copii. Ne mândrim cu faptul că vă punem la dispoziţie mărci recunoscute la nivel mondial, fiecare cu valoare adăugată efectivă.

Femeile vor găsi tot ce le doreşte inima, dintr-o gamă variată de bikini, costume de baie braziliene, costume întregi, costume bandă şi string. Stilurile variază, de la costumele cele mai clasice şi romantice până la modelele cele mai senzuale şi exotice.

Bărbaţii vor putea alege între simplitate şi originale dintre numeroasele modele de bermude şi slipuri de baie propuse. Costume-de-baie.com nu îi uită nici pe copii şi propune costume de baie vesele şi colorate, cu motive amuzante, pentru ca bucuria lor să fie deplină.

Şi, ca să vă puteţi simţi unici şi privilegiaţi pe toate continentele, vă oferim posibilitatea de a purta costumul de baie cu accesorii selecţionate cu cea mai mare atenţie: pareo, şlapi, prosoape de plajă, genţi de plajă etc. Pe Costume-de-baie.com, veţi găsi toate cele necesare ca să nu vă lipsească nimic în vacanţa următoare!